SNIEPWEEK 2019 - CLINICS

Op deze pagina vind je meer informatie over de verschillende gratis sportclinics die tijdens de Sniepweek door de sportaanbieders van Sportpark de Sniep werden georganiseerd.

De Sniepweek 2019 vond plaats van maandag 29 april tot en met vrijdag 3 mei. Het schema van de clinics is vanaf deze website te downloaden. Vragen kun je sturen aan sniepweek@wadbeweegt.nl.

Korfbal

Korfbal

Tijdens de korfbalclinic vermaken jullie je met leuke en leerzame spelletjes die met korfbal te maken hebben. Dit zijn vooral spelletjes waarbij jullie leren vangen, gooien en doelpunten maken. Verder besteden we aandacht aan het samenwerken. Schrijf je dus snel in!

Voetbal

Voetbal

Lekker voetballen met je vrienden of vriendinnen! Tijdens de clinic worden wat basistechnieken geoefend waarna we lekker veel op doel gaan schieten en uiteraard afsluiten met een partij.

Judo

Judo

Judo kun je omschrijven als stoeien met regeltjes. Je werkt samen, houdt rekening met elkaar en leert elkaar te vertrouwen. We oefenen met deze judo clinic wat vallen, rollen, judoworpen en houdgrepen, maar spelen vooral een heleboel verschillende stoeispelletjes.

Dansmix

Dansmix

Bij dansmix worden diverse dansstijlen afgewisseld: klassiek ballet, moderne dans en jazzdans. Zo beweeg je sierlijk en licht of sta je aan de barre en even later rol je over de vloer of sta je te springen en te swingen. Een gevarieerde les dus met veel dansplezier!

Zwemmen, Waterpolo

Zwemmen, Waterpolo

Ben jij gek op zwemmen? Doe dan op maandagmorgen 29 april mee aan de clinics waterpolo en/of wedstrijdzwemmen in zwembad De Sniep. Trainers van onze vereniging laten je in een klein uur op een leuke en speelse manier kennismaken met beide sporten.

Hockey

Hockey

Tijdens de hockeyclinic ga je aan de gang met een hockeystick en bal en doorloop je verschillende oefeningen. Door onze ervaren trainers worden je de basis vaardigheden bijgebracht. Kom kennismaken met hockey en neem je vrienden en vriendinnen mee!

Kids Bootcamp

Kids Bootcamp

Bij de Kids Bootcamp ga je buiten sporten samen met een ervaren instructeur. Je doet oefeningen op het gras, waarbij je weinig materiaal nodig hebt en moet samenwerken. Houd je van lekker buitensporten, dan is dit echt iets voor jou!

Beachvolleybal

Beachvolleybal

Tijdens een clinic ga je op het zand aan de gang met het overspelen en smashen van ballen en natuurlijk met duiken in het zand. Volleybal is geen makkelijk spelletje maar voor ieder niveau is een leuke spelvorm te bedenken. Neem deel aan onze leuke clinic en je zult het ervaren.

Kleuterballet

Kleuterballet

Dansplezier voor kleuters! Op speelse wijze maken kleuters kennis met dans en de basis van het klassieke ballet. Vliegen als een vlinder, lopen als een giraffe, draaien als een danseres. Kortom: fijn bewegen op muziek, met ruimte voor fantasie.

Klein Zwanenmeer

Klein Zwanenmeer

Het Zwanenmeer is een van de mooiste en bekendste balletten. Deze ochtend dansen en maken we ons eigen kleine Zwanenmeer! Natuurlijk leren we voorafgaand allerlei mooie bewegingen en passen uit het klassieke ballet. Aan het eind van de ochtend zijn ouders welkom om te komen kijken naar het resultaat.

Fitness Circuit

Fitness Circuit

Bij deze clinic word je conditioneel en op kracht uitgedaagd door een inspirerende trainer. Je traint hier je hele lichaam in een leuke en speelse vorm. Denk aan springen gooien duwen trekken en tillen. Vind jij het leuk om kennis te maken met fitness, dan is dit wat voor jou.

Zwemmend Redden

Zwemmend Redden

Ben jij gek op zwemmen en wil jij op een speelse manier redder worden? Doe dan op maandagmorgen 29 april mee aan de clinic zwemmend redden in zwembad De Sniep. Onze geoefende redders laten je kennis maken met hoe je onder een boot vandaan komt en hoe je met een redvest omgaat. Wij vertellen je ook wat het werk van een redder inhoudt aan het strand.

Bubbelvoetbal

Bubbelvoetbal

Het jongerenwerk organiseert op een veld van ASW een bubbelvoetbaltoernooi. 8 tegen 8 spelen de jongeren om de beurt een potje voetbal in de gigantische opblaasbare ballen. Uiteraard strijden ze om de eer maar het zal vooral veel hilariteit opleveren en uiteraard plezier! Durf jij het aan om in de bal te klimmen en zo met je teamleden samen het eerste goal te maken?