SNIEPWEEK 2019 - SPORTAANBIEDERS

De Sniepweek werd mogelijk gemaakt door de sportaanbieders van Sportpark de Sniep. Tijdens deze week organiseerden zij gratis sportclinics. Hieronder vind je een overzicht van alle deelnemende sportaanbieders.

Club Den Edel

Sinds 1972 is Club Den Edel de meest complete familie sportclub voor Waddinxveen en omgeving. Alle dagen van het jaar zijn clubleden van jong tot oud welkom om actief invulling te geven aan de vrije tijd. Voel je thuis op het moderne sportpark aan de Sniepweg. Welkom!

www.clubdenedel.nl

Bianca Danst

Ballet- en dansschool Bianca Danst is een jonge en groeiende school waar passie voor dans, dansplezier en kwaliteit voorop staan. Er zijn balletlessen voor kleuters, kinderen, tieners, (jong-)volwassenen en ouderen. Ook zijn er de lessen peuterdanspret, dansmix en klassiek/modern. Voel je welkom bij Bianca Danst!

www.biancadanst.nl

Korbis

Korfbalvereniging Korbis is een actieve vereniging centraal in Waddinxveen. Naast het korfballen staat de vereniging bekend om haar vele nevenactiviteiten. U en uw kind(eren) zijn van harte welkom om kennis te maken met onze vereniging!

www.korbis.nl

Waddinxveense Reddingsbrigade

Wij leren jullie op een leuke en speelse manier jezelf en anderen te redden uit het water, zoals hoe beveilig ik mijzelf bij een ongeval, hoe help ik een drenkeling zonder het water in te gaan, hoe help ik een drenkeling waarbij ik te water ga, wat doe ik bij een ongeval waarbij een auto te water is geraakt, een ijsongeval, etc. Heb je de juiste leeftijd en ervaring dan kun je leren varen op een reddingsboot en kun je Nederlandse stranden gaan bewaken. Wij hebben ook wedstrijdsport mogelijkheden.

www.wrb.nu

Z&PC De Gouwe

Z&PC De Gouwe

www.gouwe.nl

Timios Beach

Direct naast Tennis Centrum Waddinxveen bevindt zich Timios Beach met drie prachtige beachvolleybalvelden. Als je geen lid bent van volleybalvereniging Timios kun je zomerlid worden. Voor €60,- sta je de hele zomer met je voeten in het zand. Het lidmaatschap loopt van 1 april tot en met 31 augustus. Introducees betalen €5,- per avond om mee te spelen.

www.timios.nl/timios-beach/